Escape The Fate

Escape the Fate (дослівно — «уникни долі»)  — американська пост-хардкор-група, створена в місті Лас-Вегас, штат Невада, в 2004 році. Група випустила три EP і три студійних альбоми. «Dying Is Your Latest Fashion» дебютний альбом групи. Це єдиний студійний альбом у якому фігурує голос вокаліста Ронні Радке. Альбом «This War Is Ours», випущений 21 жовтня 2008, був першим альбомом гурту в якому звучить голос Крейга Меббітта як нового вокаліста. Їх однойменний третій альбом був випущений 2 листопада 2010 року, спочатку на великому лейблі DGC / Interscope. Альбом «Escape the Fate» вважається їхнім найуспішнішим альбомом на сьогодні.

Історія групи

Формування групи і Dying Is Your Latest Fashion (2005-2006)

До формування Escape the Fate, вокаліст Ронні Радке, басист Макс Грін, барабанщик Роберт Ортіз, провідний гітарист Брайан Монте і ритм-гітарист Омар Еспіноза знаходилися в різних групах. Брайан Монте пізніше створив групу Escape the Fate і запросив у неї Омара Еспіноза, який в свою чергу запросив Макса Гріна в групу. Макс Грін пізніше запросив Ронні Радке і Роберта Ортіза.
Escape The Fate мали успіх на місцевій радіостанції і швидко придбали багато фанатів. У жовтні 2005 р. вони виграли місцеве радіо-змагання, організоване групою My Chemical Romance. Приз - виступ на розігріві у My Chemical RomanceAlkaline Trio і Reggie And The Full Effect під час туру.
Група підписала контракт з Epitaph Records і випустили дебютний EP c назвою «There's No Sympathy for the Dead», що складався з п'яти пісень, на початку 2006 р. Пізніше дві пісні з цього альбому були включені в альбом «Dying Is Your Latest Fashion». EP був спродюсований Майклом Баскетт, який допомагав групі заробити увагу впливових звукозаписних компаній, а також фанатів. Після випуску «There's No Sympathy for the Dead», клавішник Карсон Аллен покидає групу, щоб приєднатися до On the Last Day.
Влітку група поїхала в тур, включаючи кілька виступів на Warped Tour, згодом вони продовжили тур разом з Bullet for My Valentine і Eighteen Visions.
26 вересня 2006 був випущений перший повноцінний студійний альбом «Dying Is Your Latest Fashion», який займав середню планку в Billboard's Heatseeker і Top Independent чартах.

Залишення групи Еспінози і Радке (2007)

Наприкінці 2007 ритм-гітарист Омар Еспіноза залишив групу через особисті обставини. Він заявив у своєму блозі на MySpace, що він залишив групу в хороший момент, і що він залишається в хороших відносинах з членами «Escape The Fate». Він сказав, що продовжить підтримувати їх незважаючи ні на що. «Escape The Fate» залишаться для нього великою групою. Пізніше, Ронні Радке звільнили з групи, після того як він був засуджений до тюремного ув'язнення в червні 2008 року через проблеми з законом, пов'язаних з наркотиками і співучастю у вбивстві. Перебуваючи у в'язниці, Ронні створив свою групу Falling In Reverse і продовжував займатися творчістю. Його група вже випустила перше Demo, яке було записано ще до арешту Ронні. Радке був звільнений з в'язниці в грудні 2010 року і зараз перебуває в новій групі Falling in Reverse.

Поява Меббітта і This War Is Ours (2008-2010)[ред. • ред. код]

Після залишення Радке, колишнього вокаліста групи Blessthefall Крейга Меббітта попросили тимчасово приєднатися до Escape the Fate як тимчасову заміну, а потім як постійного члена групи. 6 травня 2008 Escape The Fate оголосили що Крейг Меббітт офіційно приєднався до групи. Меббітт негайно написав «This War Is Ours» - другий студійний альбом групи, який був виданий 21 жовтня 2008 року. В альбом входять сингли «The Flood», «Something», «10 Miles Wide», і «This War Is Ours (The Guillotine II)». Це перший альбом Escape the Fate, де Крейг Меббітт виступив вокалістом групи.
У 2009 році Escape The Fate планують провести тур по США та Європі. Також група заявлена на «Warped Tour 2009».
У 2010 році вийшов новий альбом «Escape the Fate».

Склад

  • Craig Mabbitt — вокал
  • Thomas 'TJ' Bell — бас, бек-вокал
  • Bryan 'Monte' Money — гітара, бек-вокал
  • Robert Ortiz — ударні
  • Michael Money — гітара
Колишні учасники
  • Ronnie Radke — вокал
  • Omar Espinosa — ритм-гітара, бек-вокал
  • Carson Allen — клавішні, вокал
  • Max Green — бас, бек-вокал

Студійні альбоми

  • 2006 — «Dying Is Your Latest Fashion»
  • 2008 — «This War Is Ours»
  • 2010 — «Escape the Fate»
  • 2013 — «Ungrateful»
  • 2018 — «I'm a human»(триває запис, уже відбувся реліз 3 пісень, повний реліз альбому запланований на 16 лютого 2018 року)

EP

  • 2005 — «Escape The Fate»
  • 2006 — «There’s No Sympathy for the Dead»
  • 2007 — «Situations»

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Jinjer

Що таке рок?

Slipknot