Смерть Долорес О'Ріордан

Dolores O'RiordanПравообладатель иллюстрацииPA
"Смерть вокалістки групи The Cranberries не є підозрілим," заявили в поліції Лондона. Поліцейські також заявили, що складений звіт про обставини смерті друзів готовий для передачі коронерської служби, яка має встановити причину що сталася.
Долорес О'Ріордан померла в Лондоні в понеділок у віці 46 років перед записом нового варіанту хітової пісні "Zombie". Група The Cranberries здобули світову популярність в 1990-ті роки завдяки таким хітам, як "Linger" і "Zombie", зайнявши перших рядках в хіт-парадах різних країн.
Як повідомив представник Лондонської поліції, виклик з готелю на вулиці Парк-лейн надійшов близько 9 ранку в понеділок. "Жінка у віці 40 років була визнана мертвою на місці", - додав він. По словам імпресаріо О'Ріордан, вокалістка The Cranberries небагато приїхала до Лондона для запису музичної сесії. Ніяких інших деталей у даний момент не розголошується. Кажуть, що вокалістка страждала на сильну депресію і біполярний розлад. Приходський священик у своїй рідній Лімеріці повідомив, що похорони Долорес відбудуться в Ірландії.
"Її родня поки що чекають додаткових деталей з Лондона з приводу її смерті, - сказав настоятель приходу Боллібрикен і Боурмор батько Джеймс Уолтон. - Планується, що вона буде похована тут, вдома. Коли це станеться, залежить від того, як скоро відбудеться передача тіла ".
В 2017 році The Cranberries оголосили про початок світового туру, який мав охопити, в тому числі, Британію та США.
Однак у минулому році, в розгін туру по Європі, група була змушена скасувати інші концерти з-за проблем зі здоров'ям у О'Ріордан. На сайті групи повідомлялося, що у співачки були  проблеми зі спиною. В грудні О'Ріордан написав на своєму сайті в "Фейсбуці", що почуває себе добре, і що нещодавно виконала кілька пісень на святі журналу Billboard в Нью-Йорку. Після її смерті різко зріс попит на її пісні - в iTunes альбоми The Cranberries зайняли перші чотири рядки, а спрос на останній альбом Cranberries c О'Ріордан на сайті Amazon дуже виріс.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Jinjer

Що таке рок?

Slipknot